Basiscursus (level I en II)

In deze cursus op acht vrijdagmiddagen in Utrecht leer je zelfstandig te focussen. Je leert de ambachtelijke kant van het werken met een felt-sense en hoe je kunt omgaan met een 'innerlijke criticus' en een 'innerlijk kind'. We werken veel met zelf ervaren en oefenen. Een kenningsmakingssessie is voorwaarde om mee te doen. Opgave via: focusingutrecht@icloud.com

De cursus in maart is van start gegaan en gesloten. Dit najaar zal er nog een cursus beginnen, waarschijnlijk weer bij Tarotschool Utrecht (Parkstraat). De werktijden zijn van 14:00 tot 17:00 uur, maximaal aantal deelnemers is zes. Kosten € 390, incl. cursusmateriaal en het boek Focussen, de kracht van innerlijk luisteren van Erna de Bruijn. Voor minima is reductie mogelijk.

Basistraining (Level III en IV)

Plan is na de zomer een level III en IV training te geven in Focuscentrum Den Haag. Waarschijnlijk met bijdragen Christine Langeveld en/of Erna de Bruijn als gastdocenten. Data en tijdstippen zijn nog niet bekend, maar zullen in overleg worden gekozen. Laat alvast weten als je belangstelling hebt, ik neem dan contact op als er meer duidelijk is.

Individuele sessies

Als je met focusing meer zicht wil krijgen op iets dat speelt in jezelf of in je leven, kun je een afspraak maken voor een individuele sessie. Kosten bedragen €35.

Wil je ervaren of focusing iets voor je is, of overweeg je een cursus te gaan doen? Maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvende proefsessie!