Open avonden

Het is alweer bijna het nieuwe normaal: de intelligente lockdown met minder sociale contacten; niet meer uit eten of cultuur opdoen, geen cursussen en sport meer, thuiswerken en vooral veel tijd binnenshuis doorbrengen. En daarnaast natuurlijk de onzekerheid over mogelijke gevolgen voor dierbaren of jezelf.

Juist nu is onderlinge verbondenheid en support extra belangrijk. Daarom zijn er voorlopig elke woensdagavond online open focusavonden op Zoom. De open avonden zijn voor iedereen met enige focuservaring. Je hoeft dus zeker geen ervaren focusser te zijn. Het is wel belangrijk dat je vertrouwd bent met het proces, en als luisteraar de focusser ‘niet voor de voeten loopt’.

Start is 20:00 uur. Na een korte kennismaking gaan we gezamenlijk met de aandacht naar binnen. Daarna maken we duo’s of drietallen die in breakout rooms focussen. Zo rond half tien komt iedereen weer bij elkaar voor de gezamenlijke afsluiting.

De avonden zijn voor iedereen met enige ervaring met focusing. Deelname is gratis. Opgave via: focusingutrecht@icloud.com. Laat svp meteen even weten welke ervaring je hebt met focusing. a opgave krijg je een link waarmee je kunt inloggen op Zoom.